Psykoterapi

Socionom, handledare i psykosocialt arbete, psykoterapeut steg 1 med psykodynamisk inriktning. Färdig leg psykoterapeut, januari 2022.

Leg psykoterapeut januari 2022

Jag är utbildad socionom och steg 1 psykoterapeut med psykodynamisk inriktning. Jag är utbildad handledare inom psykosocialt arbete och handleder främst arbetsgrupper inom Socialtjänst men även familjehem. Jag går just nu min sjätte och sista termin på Psykoterapeutprogrammet vid S:t Lukas i Göteborg, en utbildning som har psykodynamisk inriktning och är legitimationsgrundande. Jag avslutar mina studier i januari 2022.

Jag har genom mina yrkesverksamma år fått möjligheten att möta ett stort antal vuxna, barn och familjer med djupgående och komplexa svårigheter, både inom individen men även som familj. Denna erfarenhet har jag med mig i mitt arbete som psykoterapeut.

Att uppleva nedstämdhet, oro, ångest, att ha svårigheter i våra relationer eller upplever en livskris, är något som kan drabba oss alla. När vi upplever det kan vi behöva någon att tala med. Samtal med en psykoterapeut skapar möjlighet för ett minskat psykiskt lidande och ett ökad livskvalité.  

Från och med september 2021 erbjuder jag psykoterapi via Sundspsykologerna i Helsingborg. Jag tar inte emot remisspatienter utan endast privatbetalande.

Kontakt sker via mail: info@emmafager.se

Välkommen!

Prata med mig

Hör gärna av dig om du har några frågor